22bet Paraguay

CZbookmaker
4 srpna, 2024
59 Zobrazení

Paraguay, oficiálně nazývaná Paraguayská republika, se nachází v srdci Jižní Ameriky. Je to vnitrozemská země. V Paraguayi žije téměř 7,5 milionu obyvatel a úředními jazyky jsou španělština a guarínština. Hazardní hry jsou v Paraguayi legální od roku 1943, legalizovány byly v Paraguayi také online hazardní hry, k tomu však došlo až kolem roku 2015. Oficiálně jsou povoleny pouze licencované stránky, Paraguayci však velmi rádi využívají služeb zahraničních online sázkových kanceláří. Funguje tedy v této zemi platforma 22bet Paraguay?

Historie hazardních her v Paraguayi

Před rokem 1997 existovaly jen zřídkakdy předpisy, které by ovlivňovaly trh s hazardními sázkami. Je známo, že první kasino bylo otevřeno v roce 1943, což je považováno za okamžik, kdy byl hazard v Paraguayi legalizován. Zákon umožňoval provoz pouze licencovaných heren, ale zároveň vznikaly herny, které nebyly regulovány. V roce 2005 paraguayská vláda podnikla konkrétní kroky k ukončení činnosti nelegálních subjektů řízených zločineckými skupinami zapojenými do obchodu s kokainem a jeho výroby.

22bet Paragwaj

V Paraguayi jsou legální také online hazardní hry.

Stát se rozhodl zaujmout jasné stanovisko až kolem roku 2015. Ačkoli samotný zákon byl vypracován v roce 2017, online loterie začaly fungovat v roce 2015 a online kasina se stala běžnými v roce 2017. K legalizaci sportovního sázení online zase došlo v roce 2018.

Je možné se setkat s postojem, že až do roku 2015 byly digitální hazardní hry nelegální, protože tento nelicencovaný hazard byl nezákonný a vláda považovala online hazardní hry za druh offshore bankovnictví, které umožňuje praní špinavých peněz. V Paraguayi nikdy nebyly vyvozeny důsledky za využívání platforem zahraničních sázkových kanceláří běžnými hráči. Byly vyvíjeny snahy o postihování společností poskytujících takové služby. Paraguayci totiž velmi rádi využívají nelicencované platformy, což vyvolává značný odpor ze strany legálních provozovatelů.

Mohou Paraguayci používat 22bet Paraguay?

Sázková kancelář 22bet ve skutečnosti nepožádala paraguayskou vládu o zvláštní licenci, ale nechává hráčům z této země „dveře“ do své platformy otevřené. Při rozhodování o nejlepší platformě pro online sázení je bezpochyby třeba v první řadě zvážit potenciální výhody registrace. 22Bet Paraguay poskytuje speciální propagační kód, který po zadání při registraci umožňuje získat další finanční prostředky. Tyto prostředky umožňují odvážnější přístup k fungování služby, protože při prvních sázkách se nevystavujete riziku ztráty vkladu.

Samotný proces registrace na 22Bet Paraguay je také velmi jednoduchý. Sázková kancelář snížila počet kroků na minimum. Výsledkem je, že si již po chvíli můžete užívat plný přístup k vytvořenému účtu.

22Bet Paraguay

22Bet Paraguay poskytuje možnost sázet jak na skutečné sportovní události, tak na ty, které jsou definovány jako virtuální sporty. Konečná volba je na uživateli, i když zdaleka nejoblíbenější je v Paraguayi fotbal. V závislosti na vašich preferencích se vaše sázka může týkat různých typů: přesného skóre, skóre prvního poločasu, střelců gólů nebo celkového počtu gólů. V Paraguayi si velké množství hráčů vybírá sázky na virtuální sporty. Patří mezi ně tyto sporty: fotbal, tenis, cyklistika, dostihy a basketbal. Kromě toho si v této zemi našly své amatéry také kohoutí zápasy.

22BET ► Vsaďte si na 22bet se 100% bonusem na první vklad!
Autor CZbookmaker