22bet Řecko

CZbookmaker
31 července, 2024
63 Zobrazení

Řecko se nachází v jižní části Evropy a je členem Evropské unie. V této zemi jsou hazardní hry i online hazardní hry legální. Monopol společnosti OPAP AE představuje naprostou většinu dostupných pozemních hazardních her, ačkoli na trhu existuje i prostor pro soukromé investory. Rozhodnutí rozdělit sázkový trh tímto způsobem je dáno výhradně tlakem ze strany EU a také dlouholetými soudními spory. Mohou tedy zahraniční sázkové kanceláře poskytovat své služby v této zemi? Lze v této zemi využívat platformu 22bet Greece?

Historie hazardních her v Řecku

Řecká vláda byla velmi dlouho rozhodným odpůrcem online hazardních her. V důsledku toho bylo rozhodnuto, že online hazardní hry jsou od roku 2002 oficiálně zakázány. Již počátkem roku 2000 začal mezi řeckou veřejností exponenciálně růst zájem o nabídky online kasin a sázkových kanceláří. Řecká vláda se rozhodla, že z toho začne profitovat, a proto bylo zavedeno licencování a zdanění těchto stránek, protože absence licence umožňuje vyhnout se placení daní z výher. V krátké době bylo vydáno až 24 licencí. Ze strany řecké vlády byly vnímány ne zcela férové praktiky.

22bet Grecja

Společnosti, které získaly licence, byly vytlačeny mimo okraj trhu. V důsledku toho zvolily legální cestu a tento trh opustily. Nakonec byl monopol na sázkovém trhu zrušen. Řecko se potýkalo až s 15 licencemi na online hazardní hry. V takto fungujícím systému by teoreticky neměl být prostor pro nelicencovanou činnost zahraničních online sázkových kanceláří. Skutečnost je však taková, že Řekové mají možnost takové služby využívat, i když se zdá, že stát tuto možnost fakticky odstranil. Řekové volbou této platformy porušují zákony země, ale doposud nebyl žádný řecký hráč potrestán.

Mohou Řekové využít služeb 22bet Greece?

Každý řecký amatérský hráč se musí plně informovaně rozhodnout, zda se zaregistruje u nelicencované sázkové platformy. Téměř všechny z nich přijímají hráče pocházející z Řecka. V důsledku toho existuje v online světě také platforma 22bet Greece. Je velmi oblíbená a patří k častějším volbám tamních hráčů.

22Bet Greece je známá svým velmi velkým počtem sázkových a kasinových her. Hráči se mohou těšit také na virtuální automaty nebo 3D hry. Pro hráče je zde připraveno velké množství příležitostí. Je třeba také zdůraznit, že použité systémy a šifrování pomocí 128bitové technologie SSL znemožňují zvýhodnění jakéhokoli uživatele. Každý hráč má stejné možnosti.

Portál nabízí také možnost účastnit se turnajů. Ti, kteří vyhrají, mohou počítat s velmi atraktivními bonusy. Ve výsledku tak četné výhody pro některé uživatele účinně převažují nad případným porušením zákona.

22BET ► Vsaďte si na 22bet se 100% bonusem na první vklad!
Autor CZbookmaker