22Bet Somálsko

CZbookmaker
28 července, 2024
54 Zobrazení

Somálsko patří mezi nejchudší země světa. Je na druhém, neslavném místě. Země je převážně muslimská, k islámu se hlásí až 99 % obyvatel. Tato země se potýká nejen s chudobou, ale také s občanskou válkou. Právo v Somálsku je silně spjato s obsahem odvozeným z koránu, takže v této zemi je hazardní hra nezákonná. Kromě toho je technicky nelegální i online hazardní hraní, i když se dá říci, že Somálci mají u zahraničních sázkových kanceláří doširoka otevřené možnosti.

Historie hazardních her v Somálsku

Hazardní hry v Somálsku zůstávaly v podstatě vždy nelegální. Somálsko bylo bývalou italskou kolonií a v té době nesměla veřejnost využívat služeb sázkových kanceláří. Zákaz uvalený na hazardní hry je důsledkem převážně muslimského obyvatelstva v zemi. Islámské právo používání hazardních her důrazně zakazuje. To je považováno za morální a trestný čin, ačkoli při analýze tohoto aspektu v jiných muslimských zemích lze v této zemi pozorovat velmi odlišný přístup.

V Somálsku nejsou k dispozici žádné legální hazardní hry, ale veřejnost se ráda účastní státní loterie. I přes platný zákaz se Somálci mohou rozhodnout pro účast v nelegálních sázkových organizacích. Ti, u nichž se zjistí, že hrají hazardní hry, mohou být veřejně zbičováni, což je tradiční islámský trest.

22bet Somalia

Online hazardní hry nejsou navzdory oficiálnímu zákazu ve skutečnosti vymáhány. Důvodem je především velmi nízká úroveň přístupu k internetu a také probíhající občanská válka, která soustřeďuje pozornost státu na zcela jiné aspekty. Kromě toho současná legislativa v žádném případě nedrží krok s technologickým pokrokem.

Jak 22Bet Somalia získává nové uživatele?

Pro obyvatele Somálska má 22Bet Somalia velmi širokou nabídku. V první řadě je třeba upozornit na velmi širokou škálu sázek, které lze uzavírat. Hráči mohou uzavírat sázky na týmové sporty, kontaktní sporty i individuální sporty. Kromě toho jsou k dispozici i další možnosti sázení. U 22Bet Somalia jsou mezi uživateli nejoblíbenějšími sporty basketbal, snowboard, volejbal a házená. Kromě toho se Somálci rádi rozhodují pro sázení na šachy.

Každý Somálec, který se rozhodne otevřít si účet u 22Bet Somalia, se může těšit na atraktivní bonusy. Noví hráči, kteří chtějí uzavírat sportovní sázky, mohou získat až 50 GBP. Na druhou stranu ti, kteří se rozhodnou využít 22Bet Somalia kasino, mohou získat až 250 GBP navíc. Kromě toho jsou zde také atraktivní bonusy pro pravidelné hráče, které jsou velmi oblíbené – pondělní a páteční dobíjení. Získání dalších volných prostředků jim poskytuje zdroj další a skvělé zábavy.

22BET ► Sázejte na 22bet se 100% bonusem na první vklad!
Autor CZbookmaker