22Bet Egypt

CZbookmaker
9 července, 2024
62 Zobrazení

Egypt, respektive Egyptská arabská republika, je muslimská země, která legalizovala hazardní hry. Je rozhodně vzácné, aby byl hazard v arabské zemi tak populární. Egypt je velmi oblíbený u turistů, a proto je nutné vytvořit vynikající zázemí v oblasti zábavy. V Egyptě byly hazardní hry legalizovány již v roce 1955. Z teoretického hlediska jsou online hazardní hry nelegální a Egypťané čelí možným omezením jejich provozování. Mohou obyvatelé země využívat platformu 22bet Egypt?

Hazardní hry v Egyptě

Historie hazardních her v Egyptě začíná již ve starověku. Archeologové objevili zmínky o hazardních hrách již 3000 let před naším letopočtem. Vyústilo to v zákaz hazardních her, které byly pouze občas legalizovány, i když nakonec byly zakázány. Na starověkých hrobkách jsou patrné reliéfy odkazující na hazardní hry. V moderní historii pochází první zmínka o hazardních hrách v Egyptě z roku 1937, která pochází z trestního zákoníku.

V roce 1940 se začaly provozovat loterie v řeckých čtvrtích Káhiry, i když se jednalo o neoficiální provoz. V roce 1955 byly hazardní hry pro turisty legalizovány. Po více než 20 letech byly legalizovány loterie a v roce 2005 sportovní sázky.

22bet Egipt

Zákaz online hazardních her teoreticky vyplývá ze zákona o počítačové kriminalitě a informačních technologiích. Ve skutečnosti není ani regulováno, nikde uvedeno. Předpokládá se, že všechny formy hazardních her bez licence jsou nezákonné. Klíčové je, že licence k provozování hazardních her online se v této zemi nevydávají.

Provozovatelé nelicencovaných sázkových stránek mohou být v Egyptě potrestáni tříměsíčním trestem odnětí svobody nebo pokutou ve výši 30 000 až 51 000 egyptských liber. Hráčům však žádné následky nehrozí. Naopak zahraniční sázkové platformy jsou registrovány a licencovány v jiné zemi, kde jim nic nebrání přijímat hráče pocházející z Egypta.

Stojí 22Bet Egypt za doporučení

Společnost 22Bet v Egyptě způsobila na sázkovém trhu, o kterém se příliš nemluví, tvrdou revoluci. Ukázalo se, že myšlenka sázení online v různých kapacitách, stejně jako poskytování online kasina, se stala hitem, přičemž Egypťané hodnotí 22Bet Egypt dokonce 9,5/10.

Kromě toho 22Bet velmi stíhá lídra žebříčku a je na druhém místě, ale jeho soupeř je na trhu o více než deset let déle. Vše nasvědčuje tomu, že potenciál společnosti 22Bet Egypt jí umožní proniknout na pozici lídra. Argumentů ve prospěch volby 22Bet Egypt je stále více, a proto postupně zaznamenáváme trend, kdy příznivci jiné sázkové platformy přecházejí k evropské 22Bet.

Je důležité si uvědomit, že každý obyvatel Egypta se pro využívání takové platformy rozhoduje sám, takže by měl počítat s možnými důsledky, protože způsob fungování státu se může změnit.

22BET ► Vsaďte si na 22bet se 100% bonusem na první vklad!
Autor CZbookmaker