22Bet Guinea

CZbookmaker
27 července, 2024
49 Zobrazení

V minulosti byla Guinea označována jako Francouzská Guinea, protože byla jednou ze zemí pod francouzským vlivem. V současnosti se Guinea označovala jako Guinea-Konakry, ale ve skutečnosti se oficiálně jedná o Guinejskou republiku. Tyto státy jsou převážně muslimskou zemí nacházející se v západní Africe. Stejně jako v ostatních bývalých francouzských koloniích je i v Guineji hazardní hra legální, a to od roku 2000. I když zpočátku byl po získání nezávislosti vnímán zcela odlišný přístup k hazardním hrám.

Historie hazardních her v Guineji

Historie Guineje jako nezávislého státu začíná až v roce 1957, kdy získala nezávislost a vymanila se z francouzského vlivu. V prvních ustanoveních o regulaci hazardních her byla silně cítit ustanovení inspirovaná francouzskou legislativou týkající se hazardních her. Teprve postupem času se začaly připravovat právní předpisy podle toho, čeho chtěl stát dosáhnout.

V důsledku toho lze s jistotou říci, že právní předpisy byly znovu vynalezeny. Legalizace hazardních her v Guineji tak začala v roce 1959. V roce 2000 byla vytvořena státní společnost Loterie Nationale de Guinée (LONAGUI). Její dceřiné a přidružené společnosti mohou provozovat loterie a hry podobné loterii.

22bet Gwinea

Na druhé straně byla v roce 2017 založena první společnost, která v Guineji provozuje hazardní hry online – Guinea Games. Legální zůstávají také kasina, která jsou připojena k hotelům. Guinea se počítá mezi těch několik málo zemí světa, které navzdory převážně islámskému obyvatelstvu (85 %) legalizovaly prakticky všechny státem zakázané formy hazardních her.

K dispozici je velmi malé množství záznamů týkajících se provozování hazardních her na internetu v Guineji. Z provozování služby Guinea Games však lze usuzovat, že je plně legální. Guinejci se mohou účastnit sázek, kasinových her nebo online loterií. Je třeba zmínit, že zábavu mohou Guinejcům nabízet pouze provozovny s licencí. Přestože jsou nelicencované hazardní stránky ve skutečnosti nelegální, pro guinejské hráče z toho nevyplývají žádné důsledky. Jistě je to do značné míry ovlivněno i tím, že sotva každý čtvrtý občan má přístup k internetu, takže vymáhání práva by bylo příliš nákladné.

Co může 22Bet Guinea uživatelům nabídnout?

Odvětví, které zahrnuje elektronické hazardní hry, se neustále rozvíjí, což platí i pro Guineu. Tato země je cílem mnoha nových investorů, protože tamní úřady jsou jim obzvláště otevřené. společnost 22Bet, která je řazena do kategorie evropských portálů, byla založena v roce 2018, ale příležitostmi, které nabízí, úspěšně konkuruje společnostem s mnohem delší historií.

Zároveň usiluje o rozšíření svého záběru. Po evropském trhu se revolučně rozšířila také na asijský a africký trh. V těchto zemích však probíhá tvrdý konkurenční boj o zákazníky. Proto byla pro začínající hráče připravena nabídka, která je má povzbudit k otevření účtu na platformě. s bonusy mohou počítat i ti, kteří již registrovaný účet mají. Výhody tak mají nejen noví zákazníci, ale i stálí uživatelé.

22Bet Guinea

22Bet Guinea si zakládá na velmi přehledném rozhraní, díky němuž je používání platformy mimořádně snadné. Profesionalita platformy se točí také kolem zajištění bezpečnosti shromážděných prostředků nebo přenesených dat. Uživatelé 22Bet Guinea se nikdy nesetkali s žádnou zásadní poruchou nebo selháním, které by ovlivnilo fungování platformy. Udržování vysokého výkonu portálu je na seznamu priorit portálu velmi vysoko, a to bez ohledu na to, jaké zařízení uživatel používá.

22BET ► Vsaďte si na 22bet se 100% bonusem na první vklad!
Autor CZbookmaker